Vimmerby Bageri & Konditori

God morgon, god morgon. Dagens inlägg kommer på sätt och vis gå i någorlunda samma tema som gårdagens. I går skrev jag om en restaurang och idag ska jag berätta om ett underbart konditori i Vimmerby som heter Vimmerby Bageri & Konditori. Igår glömde jag att lägga in en länk till restaurangen vilket flera av mina läsare har varit upprörda över så idag har jag inte tänkt att glömma av att lägga in en länk till detta konditori i Vimmerby. Klicka här, så kommer du in till hemsidan som Vimmerby Bageri & Konditori har och kan läsa mer om dem där. Jag tycker det ger mig en guldkant i tillvaron att fika. Det är en annan känsla att sitta inne på detta mysiga och trevliga konditori i Vimmerby och fika än att sitta hemma vid köksbordet med en kopp kaffe och en bulle i sin ensamhet. Att sitta inne på ett kondis i en trevlig miljö och se lite folk som också bestämt sig för att gå ut och fika på detta konditori i Vimmerby ger lite intryck och blir ett trevligt avbrott i vardagen. Det är inte bara det att det serveras delikata bakverk, gott kaffe och goda drycker på detta konditori i Vimmerby. Personalen får en att känna det som om man är den viktigaste personen i hela Vimmerby och sedan så är det verkligen en så trevlig och gemytlig miljö så den går inte beskriva, den måste upplevas! Har ni något särskilt önskemål så brukar alltid personalen kunna uppfylla det. Jag tycker absolut att ni ska unna er en fika på detta konditori i Vimmerby!