Smakrik mat på trevlig restaurang

Hej på er, alla fina läsare därute i bloggosfären! Äntligen har jag hittat tillbaka till bloggandet. Jag har haft en liten paus nu över jul och nyår, och jag ska erkänna att jag innan dess var ganska trött på hela grejen. Tror att det handlade om utarbetning, men nu har jag fått vila upp mig och funnit ny energi och inspiration. Jag vill kicka igång året med att tipsa om en restaurang i Härnösand! Jag tycker att vi lokala entreprenörer är alldeles för dåliga med att höja upp varandra, och stötta varandra. Därför har jag tänkt att jag nu ska ägna i alla fall ett inlägg i veckan med att rekommendera ett företag eller firma eller något annat värt att höja upp. Adana Kolgrill Härnösand är precis ett sådant företag. Jag har varit där och både ätit lunch och på kvällstid, och jag kan med all säkerhet säga att det är en restaurang med mycket hög kvalitet. Jag har varit där med kollegor över en lunch, och med familj och vänner på kvällen. Oavsett tidpunkt, bemöts man med ett leende och man känner sig genuint välkommen. Och den känslan är mycket viktig vid ett restaurangbesök, tycker jag. Annars känner man sig som en börda för personalen, och det är ingen rolig känsla. Här serveras precis som namnet antyder kolgrillade läckerheter, som kött och olika sorters grönsaker. Maten som lagas är lagad med passion och kärlek, vilket går att återfinna i smakerna. Inspirationen för smakerna är det persiska köket, vilket inkluderar många länder och kulturer. Det gör maten ännu mer spännande, tycker jag. Har ni vägarna förbi Härnösand, eller bor här som jag gör, tycker jag att ni ska gå och äta på Adanas Kolgrill Härnösand. Ni kommer inte att ångra er.