Mysig och avslappnad restaurang

Tycker det är så mysigt att äta ute på en restaurang. Det är en helt annan känsla att äta ute än det är att äta hemma även om det också är trevligt. Sen är det klart att det inte är så värst billigt att äta ute och att man inte kan gå ut och äta på Tråvad Livsmedel AB hela tiden, då skulle jag bli ruinerad. Men jag hoppas på att jag ska kunna ha ekonomin som gör att jag åtminstone kan gå ut och äta där några gånger emellanåt i alla fall.

Tråvad Livsmedel AB är förövrigt en väldigt bra restaurang och jag tycker att de har väldigt bra mat. Det är faktiskt inte så farligt dyrt heller och såhär till sommaren är det perfekt för de har en väldigt mysig uteservering som kan sitta på. Så jag brukar gå dit både med mina vänner och med min pojkvän så det är verkligen en restaurang som passar för allting för det är mysigt och romantiskt utan att bli alldeles för gulligt. Sen är det väldigt avslappnad stämning på Tråvad Livsmedel AB också vilket också är någonting som jag tycker om. För det är jobbigt om man ska ut och äta och måste klä upp sig en massa bara för att man måste vara finklädd på restaurangen. Då blir jag lite anti istället och väljer att gå någon annanstans istället där det är lite mysigare och trevligare och just mindre stelt.