Kungens restaurang och bar

Hallå, hallå. Nu ska jag berätta en historia som är tagen direkt ur verkliga livet, jag hoppas att ni vill läsa den, det tar ett par minuter bara. Jag var ute och körde med bilen och när jag var ett par mil utanför Åmål fick jag bensinstopp. Som tur är så stannade det en bil som jag fick åka med in till Åmål för att köpa en dunk bensin. När jag väl var i stan kände jag att det kurrade i magen så jag bestämde att jag skulle söka upp någon restaurang i Åmål och äta lunch innan jag tog en taxi tillbaka till bilen. Jag känner inte till Åmål särskilt bra men när jag gick runt kvarteret där jag var så såg jag en skylt där det stod Kungens restaurang och bar så jag bestämde mig för att gå in där och äta. Jag är nästan glad över att jag fick bensinstopp, för hade inte det hänt så hade jag kanske aldrig upptäckt denna fantastiska restaurang i Åmål. Det var först och främst väldigt god mat, jag blev riktigt mätt och belåten, efter maten drack jag kaffe i lugn och ro innan jag bad personalen att ringa efter en taxi. Efter ett par timmar var jag tillbaka vid bilen, tankade den och åkte hemåt. Jag ska i alla fall säga till er att jag efter den händelsen har återvänt några gånger till denna restaurang i Åmål och varje gång har jag ätit lika god mat. Jag hoppas att ni, mina kära läsare, som vill gå ut och äta ska välja att gå till Kungens restaurang och bar. Just idag ska jag faktiskt steka pannbiff med lök här hemma, men imorgon ska jag nog vända åter till denna restaurang i Åmål.