Flyttstädning i Helsingborg

Förra helgen var väldigt hektisk minst sagt. Jag har nu flyttat från min gamla lägenhet till min nya, och på många sätt har det verkligen gått fantastiskt bra med alla de olika typerna av moment som behöver göras. Med allt pack och flytt som behövts göras så har det verkligen i slutändan däremot blivit så oerhört mycket att göra så jag tillslut bestämde mig för att anlita Clean Service HBG som erbjuder tjänster inom just flyttstädning i Helsingborg. Dem kom till oss och utförde arbetet utan det minsta lilla problem, vad som även var en härlig upplevelse var det faktum erbjöd en så trevlig service, super trevliga verkligen och stod och prata med dem och hade en enormt trevlig konversation med dem innan de väl körde igång.

Under tiden dem utförde arbetet så åkte jag och min vän för att få i oss lite mat av bara rena 10 timmar av packningen och rensning. När vi kom tillbaka var dem i princip färdiga och det såg verkligen fantastiskt bra ut.