Restaurangbesök och takrenoveringar

Hoppas att allt är bra med er och att allting går er väg. Eller ja, att det flyter på hyfsat bra i alla fall, för visst är det alltid saker som inte alltid är lika roliga. Själv är det bra med mig. Har nyss ätit lunch, var och åt ute på en restaurang jag inte testat på tidigare och det var väldigt gott. Nu ska jag bege mig hemåt för vi ska få över takläggare som kommer till oss och som hjälper oss med takläggningen och med att reparera golvet som vi har det nu för som det ser ut just nu så fungerar det inte. Det är alldeles för slitet och vi kan inte behålla det som det är nu, det kommer inte att bli bra, så får väl helt enkelt bara se till att komma hem så att jag är där och redo att ta emot dem när de kommer.

Det måste vara ett ganska riskfyllt arbete att jobba som takläggare ändå, tänker jag, för man klättrar ju omkring uppe på ett tak. Det är aldrig kul att göra och jag vet att många gånger finns det så otroligt mycket mer som man kan göra och det är faktiskt inte bara det som är viktigt utan det finns ju så mycket annat som även det kan vara roligt att göra. Är det något sådant som gäller så är de det som ditt fokus bör ligga på och känns som att det kan komma och vara bland de smartaste dragen att genomföra.

Du gillar kanske också...