Färgerna på restaurangen

Som alla ni som läser min blogg redan vet så har jag och min man gått i planer på att renovera här hemma ganska länge nu. Under flera månaders tid har vi diskuterat fram och tillbaka för hur vi ska kunna komma fram till någonting bra vad gäller just måleri. Sen nu igår så var jag ute och åt på en lite finare restaurang i stan och föll direkt för inredningen som de hade där inne. Kände direkt att det är så jag vill att vi ska ha det hemma, i alla fall vad gäller måleri och färgerna. Så jag smygfotade lite och skickade bilderna till min man som kollade på dem och bad mig att ta fler. Han tyckte också att det var snyggt.

Vi brukar ha ganska olika stil och smak när det handlar om inredning så att vi nu tack vare att jag var ute och åt på den där restaurangen tillsammans med mina tjejkompisar är helt fantastiskt. Så skönt att vi äntligen kan ringa till Milis Måleri och meddela dem om att vi har bestäm oss för hur vi vill ha det och att de kan skicka över sina målare. Jag tror verkligen att det kan bli riktigt bra, så det är det jag hoppas på just nu i alla fall. Förhoppningsvis så kan det komma att bli riktigt bra, så att vi äntligen får det så som vi vill ha det här hemma vad gäller alla de olika delarna. Är ju så mycket olika som spelar in och som gör att det blir lite mer komplicerat men hoppas i alla fall på att det ska bli bra. Och eftersom det är Milis Måleri som ska hjälpa oss med måleriet så är chanserna för att det ska bli bra väldigt stora.

Du gillar kanske också...